Recept på veganska drycker

- Drycker -

Vatten är det absolut hälsosammaste du kan dricka, och du borde få i dig minst 2 liter vatten per dag! Men, ibland vill man helt enkelt ha något annat! Hemmagjorda gröna juicer är en stor favorit då de är fulla med näringsämnen, vitaminer och mineraler. Nedan har vi listat juicer, smoothies, sommardrinkar och glögg.
Chialatte med vanilj
Hösten är här! Och då kan man behöva något värmande att mysa till det med. Denna chailatte med vanilj är perfekt om du vill ha något snabbt men som ändå sätter guldkant på vardagen.
Sommardrink med melon, hallon & lime
Söker du svalka i sommarhettan? Testa då denna isiga drink med sommarens bästa smaker!
Green Warrior juice
Boosta din kost med en grön juice fylld av vitaminer och mineraler! Ett fantastiskt sätt att få i sig mer grönt på ett enkelt och gott sätt. Använd vad du har hemma eller följ vårt recept.
Apelsinglögg med inslag av kanel & kardemumma
Snart är det dags för advent och julen står återigen för dörren! Varför inte göra din egen apelsinglögg med härliga inslag av kanel och kardemumma? Receptet finner du här.
Grön smoothie
En grön smoothie är ett perfekt sätt att smyga in extra bladgrönt i din kost utan att behöva tugga på en tråkig sallad. I detta recept använder vi babyspenat, men även grönkål, svartkål och mangold är trevliga gröna alternativ.
Grön juice med citron, gurka & grönkål
Att juicea grönsaker var något som jag själv var väldigt skeptisk emot bara för några veckor sedan. Jag hade provat mig fram lite smått och alltid blivit väldigt besviken på resultatet. Men eftersom grön juice är ett fantastiskt sätt att ...