Raw veganska recept

- Raw -

Raw mat är härligt, speciellt under de varmare månaderna på året. Med maximerat näringsinnehåll och fullproppat med vitaminer och mineraler är det ett bra tillskott i en välbalanserad kost. Smoothies är en stor favorit för oss, och det är ett perfekt exempel för att visa att rå mat inte behöver vara krångligt.
Grön frukostsmoothie
En grön smoothie är en fantastisk start på dagen! Maximal näring i ett lättsmält format som ger din kropp en riktig boost. Linfrön och hampafrön innehåller omega 3 och andra hälsosamma fettsyror som ökar mättnadskänslan, och mangon o...
Sommardrink med melon, hallon & lime
Söker du svalka i sommarhettan? Testa då denna isiga drink med sommarens bästa smaker!
Green Warrior juice
Boosta din kost med en grön juice fylld av vitaminer och mineraler! Ett fantastiskt sätt att få i sig mer grönt på ett enkelt och gott sätt. Använd vad du har hemma eller följ vårt recept.
Rawbollar med broccoli och morot
Detta recept bjuder på en snabblagad och smakrik grönsaksboll toppad med lite nötter och frön. Ät tillsammans med färska grönsaker så har du en mättande och nyttig måltid.
Grön juice med citron, gurka & grönkål
Att juicea grönsaker var något som jag själv var väldigt skeptisk emot bara för några veckor sedan. Jag hade provat mig fram lite smått och alltid blivit väldigt besviken på resultatet. Men eftersom grön juice är ett fantastiskt sätt att ...