Recept på Varm choklad Recept på Varm choklad från Green Warrior

Varm choklad

En kopp varm choklad tillsammans med en vän är perfekt på kalla vinterdagar! Denna enkla och goda dryck ger dig lite extra lyx i vardagen.
Tillagningstid: 10 min  /  2 portioner  /  Av: Sanna Karlin  /  0/5

Ingredienser

5 dl mandelmjölk
2 msk kakaopulver
2 msk lönnsirap

Toppings:
Vispad eller skummad växtgrädde
Kakaopulver

Gör så här

Häll mandelmjölk, kakao och lönnsirap i en kastrull och värm upp under omrörning så att kakaon löses upp och blandar sig fint med mjölken.

Vispa eller skumma grädden.

Häll upp den varma chokladen i två muggar, toppa med grädden och pudra över lite kakaopulver på toppen innan servering.

Pssst!

  • Dela

Upptäck fler spännande recept

Baked mac 'n' cheese
Denna veganska mac 'n' cheese är otroligt krämig och perfekt när du vill ha 'comfort food'. Det är svårt att tro att denna ostsås bara innehåller nyttiga ingredienser (växter!) när du sätter tänderna i denna veganiserade, amerikanska klassiker!
Butternut 'Mac and cheese'
Denna krämiga pastarätt är en spin off på den amerikanska klassikern Mac n' Cheese, fast med så mycket bättre ingredienser! Näringsjästen ger såsen en ostliknandesmak och de rostade tomaterna ger en syrlig twist. Detta recept är en adaption av Niom...
Cauliflower wings & vegansk ranchdressing
Cauliflower wings passar perfekt till aptitretare, förrätt eller party plate. Med en krispig, kryddig utsida och en mjuk, seg insida har de en härlig konsistens likt originalet ‘Buffalo wings’. Server dem tillsammans med vår krämiga ranchdressing och du få...
Chili Nacho Bowl
Denna Chili Nacho Bowl är en av mina personliga favoriter! En oemotståndlig kombination av krispig potatis, kryddig chili och krämig gucamole som lätt konkurrerar ut vanliga fredagstacos!
Antal: 
Har du testat detta recept?
Lämna gärna ett betyg så fler kan se vad du tyckte om det!

Det här receptet har inga recensioner än. Bli först med att lämna ett betyg och få en digital vegokram!