Nyheter

Håll dig uppdaterad genom Green Warrior!
Vi rapporterar om evenemang, nyheter, nya vegoprodukter med mera.

Vegansk mat på IKEA

Om du planerar en tripp till IKEA kan vi glädjande meddela att de numera her en helt vegansk maträtt i sina restauranger: Grönsaksbollar med rödbetshummus. Rätten serveras med en stekt potatis- och grönsaksblandning, och kostar endast 29 kr!

Read more

iFood VeggieTable

Från och med vecka 14 kommer det finnas nyheter från iFood i utvalda ICA-butiker. Det gäller 8 nya, spännande rätter i serien VeggieTable, i form av grillspett i flera olika smaker, en curry och nudelwok. Håll utkik i din butik!

Read more

Arctic Power Berries

Det finska företaget Arctic Power Berries lanserar inhemska bär i pulverform, perfekt att ha i smoothies, bakning och annan matlagning. Pulvren är i rå form och är rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter. Bären plockas och torkas för hand och pulvren är utan GMO eller tillsatt socker. Än så länge finns dessa superpulver i smakerna svartvinbär, blåbär, lingon, tranbär och havtorn, och ni hittar dem på www.arcticpowerberries.com 

Read more

GoGreen mjölksubstitut

GoGreen har flera växtbaserade alternativ till mjölk, och nyligen har de välkomnat två nya produkter i sitt sortiment i serien Ancient Grains. Nykomlingarna är i smakerna Havre & mandel och Quinoa & Kokos. Båda dryckerna är fria från socker och rika på kalcium. Finns i butik nu! 

Read more

Konsten att inte dö

Nytt i bokhyllan! I sin bok "Konsten att inte dö" skriver Dr. Michael Greger om hur kosten påverkar sjukdomar som olika typer av cancer, hjärtsjukdomar, infektioner, diabetes och depression, och hur du kan skydda dig, och i flera fall, omvända dessa allvarliga sjukdomar. Boken finns i de flesta bokhandlar.

Read more
Vegonyheter från Coop

Coop kommer ut med 4 spännande vegaska nyheter: Ärtbiffar med mynta och citron, Bönbiffar med picklad blomkål, Gula ärtpuckar med soltorkade tomater och Vegofärs. Den officiella lanseringsstarten är vecka  11, men vissa butiker har redan börjat. Håll utkik i din butik.

Read more

Planti havregoghurt

Planti har lanserat två nya yoghurtsorter, denna gång baserade på havre! Deras yogoat finns än så länge i två smaker, Naturell och Vanilj. Finns ute i butik nu!

Read more

Humane Society International

24 medlemmar av Europaparlamentet, däribland svenska Linnéa Engström, vädjar till Europeiska kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker, vice ordförande Frans Timmermans och och flera EU-kommissionärer om att införa en vegansk kost för att stoppa den negetiva effekt kött-, mjölk- och äggindustrin har på vår miljö, vår hälsa och på djurens välfärd. Läs deras brev här.

Read more
ARTIKEL 91-100 AV 100. «Föregående 1 2 3 4  | Visa alla