Ingredienser
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 msk gul curry
2 msk jordnötssmör
200 g krossade tomater
1 frp kokta kikärtor
2 dl frusen mango
1 frp kokosmjölk
1 grönsaksbuljongtärning
Salt, svartpeppar
Ris till 4 portioner
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 msk gul curry
2 msk jordnötssmör
200 g krossade tomater
1 frp kokta kikärtor
2 dl frusen mango
1 frp kokosmjölk
1 grönsaksbuljongtärning
Salt, svartpeppar
Ris till 4 portioner
Börja med att koka upp riset enligt anvisningarna.
Skala och hacka löken i mindre bitar och vitlöken fint. Stek dessa i gryta i vatten tills de blir mjuka. Tillsätt curryn. Ha i lite mer vatten vid behov.
Häll i tomaterna och kokosmjölken samt smula i grönsaksbuljongen. Ha i jordnötsmöret och rör om ordentligt. Låt puttra i ca. 10 minuter.
Ha till sist i kikärtorna samt mangon och låt stå på medelvärme några minuter till. Smaka till sist av med salt och svartpeppar.
Det här receptet har inga recensioner än. Bli först med att lämna ett betyg och få en digital vegokram!