Live like there is a tomorrow

"Lev varje dag som att det är din sista" är ett ordspråk som vi alla säkert hört ett flertal gånger under våra liv. Och även om jag fullständigt håller med om att vi ska fokusera på vad som är viktigt, att lära oss prioritera och inte slösa bort vår tid på onödiga saker, så tycker jag att detta ordspråk är helt fel.

Om vi faktiskt bara hade en dag att leva, vem skulle arbeta? Vem skulle äta nyttigt eller träna? Och hur lyckliga skulle vi faktiskt känna oss när vi visste att våra timmar var räknade, även om vi spenderade den med de/det vi älskar?

Författare: Sanna.

Istället tycker jag vi borde tänka helt tvärt om. Lev som att det faktiskt finns en morgondag! För de flesta av oss har vi hundratals, förhoppningsvis tusentals av morgondagar framför oss, och jag tycker vi borde göra det mesta av dem!

Våga drömma. Våga planera och bygga upp din framtid. Hitta ett jobb som du älskar, eller åtminstone tycker om. I större delen av ditt liv kommer du spendera majoriteten av dina vakna timmar på jobbet, så se till att välja väl. Det är aldrig för sent att göra ett byte!

Fokusera på vad som gör dig lycklig, och lägg mindre vikt av andras och samhällets förväntningar på dig. Omringa dig av människor om stöttar dig och sprider positiv energi. Människor som ständigt motarbetar dig och bara är negativa förtjänar inte din tid eller ditt sällskap. Fokusera på kärleksfulla relationer med ömsesidig respekt. Klipp kontakten med andra som inte ger dig sann lycka.

Lev ett hälsosamt liv med en sund kost och regelbunden träning. Se till att få tillräckligt med sömn så att din kropp får återhämta sig ordentligt. Hitta balansen mellan ditt arbete, dina relationer och dina passioner. Ta till vara på den tid du har och se till att den tiden blir så lång och bra som möjligt. Vi är långdistanslöpare på livets långa väg. Ta hand om dig idag så att du kan ha ett fantastiskt imorgon!No alcohol, no weed, no cigarettes, no e's
No milk, no cheese, no eggs, no meat
Just meditation and peace, red lentils, chick peas
Good workout, good sleep, more sunshine, light breeze

(3:35)