Nyheter & vegotips

Stikki Nikki vegansk gelato

Sista mars öppnar Stikki Nikki en vagansk glassbar vid Mariatorget i Stockholm. De har tidigare haft vegamska smaker inom sitt sortiment, men nu satsar de på en helt vegansk location. Så om du befinner dig i närheten av Söder kan du snart välja och vraka mellan massa härliga, veganska gelatosmaker!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/stikki-nikki-oppnar-vegansk-glassbar.html

Vegansk glass från Oatly

Oatly lanserar 4 nya glassorter! Denna gång i pappersbägare på 500 ml. Smakerna är Pretty Avarage Vanilla, Quite Ordinary Strawberry, Totaly Basic Chocolate och Very Fancy Double Chocolate Fudge och kommer finnas i butik från nästa vecka. Vissa butiker har redan tjuvstartat med vanilj och choklad, så håll ögonen öppna!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/nya-glassmaker-fran-oatly.html

Veganska nyheter på Max

Efter succén med Oumph!-lådan kommer nu flera veganska nyheter till Max. På menyn kommer du hitta veganska nuggets (Crispy Nuggets) och två nya burgare som går att få veganska (Crispy No Chicken och Chili ’n’ Cheese). För att få Crispy No Chicken vegansk, beställ med äggfri majonäs, och för att få Chili ’n’ Cheese vegansk tar du bort cheddardipp och cheddarsmältost och ersätter med äggfri majonnäs eller någon dippsås. De dippsåser som är veganska är BBQ, Sriracha-ketchup och Sweet ’n’ Sour (nytt recept!). Försäljningsstart för dessa nyheter är 15:e mars!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/veganska-nyheter-hos-max.html

Vegansk Baileys

Äntligen är den här! Många har väntat på att den veganska likören från Baileys ska komma till Sverige, och nu finns den att köpa os Systembolaget från 14:e mars! Baileys Almande är gjord på just mandelmjölk och ska ha samma karaktäristiska smak som den klassiska Baileys.

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegansk-baileys-finns-nu-i-sverige.html

Vegansk kokosyoghurt från Garant

Märket Garant har kommit ut med tre veganska, ekologiska kokosyogurtar! Smakerna är naturell, mango och hallon. Förutom att dessa yoghurtar är ekologiska innehåller de dessutom inget tillstt socker, utan är bara naturligt sötade gnom sina frukter och bär. Garant säljs på bla. Willys och Hemköp. Håll utkik i din butik!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/kokosyoughurt-fran-garant.html

Vegansk korv hos IKEA

Efter sin vision att veganisera den klassiska IKEA-köttbullen ger sig IKEA nu på korven! Flera prototyper har tagits fram i hopp om att hitta den perfekta veganska verionen av IKEAs korv. Denna vecka testas en av av dessa växtbaserade prototyper på IKEAs varuhus i Malmö. Du kan läse mer om deras tankar bakom att utveckla hälsosammare, mer hållbara matalternativ här.

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/ikea-utvecklar-en-vaxtbaserad-korv.html

Formbar färs från AnammaAnamma har formulerat om flera av sina produkter med nya recept, tillexempel deras schnitzel, köttbullar och korv. Dessutom har de tagit fram en helt ny produkt, en formbar färs, som gör att du nu enkelt kan göra veganska varianter av din favorithusmanskost. Allt från pannbiff och köttbullar till köttfärslimpa och burgare. Finns ute i butik nu!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/anamma-lanserar-formbar-fars.html

Therese Lindgren skönhetspridukter

Sveriges största kvinnliga YouTuber Therése Lindgren, som också är vegan (!) lanserar nu sitt eget märke med veganska skönhetsprodukter. Märket heter Indy Beauty och säljs blan annat på Lyko.se. Bland produktern hittar du hud- och kroppsvårdsprodukter och allt är tillverkat i Sverige och självklart Cruelty Free.

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/therse-lindgren-lanserar-eget-marke-med-veganskt-skonetsprodukter.html

Ekologisk färsk pasta från Dacarla

Dacarla lanserar två veganska pastasroter! Ekologisk, färsk pasta i smakerna Pesto & teff och ravioli med tofu och sparris.

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/farsk-pasta-fran-dacarla.html

Veganska pizzor från Oumph!

Spännande nyheter! Oumph! lanserar två veganska pizzor. Dessa pizzor kommer ha vedugnsbakad botten och finnas i smakerna "Oumph! Grilled style Pizza" och "Oumph! Italian style Pizza". Grilled style är toppad med Oumph!, grillade paprikor och rödlök, och Italian style med semitorkade tomater, ruccola och Oumph! kryddad med timjan och vitlök. Dessa kommer börjas säljas vecka 7 hos City Gross, i vissa Coop-butiker och hos ICA. Vi väntar med spänning!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/oumph-kommer-ut-med-vegansk-pizza-.html

Just nu visas nyhet 1 - 10 av totalt 60.  |  Nästa sida »