Nyheter & vegotips

Vegans bearnaisesås från VegMe

VegMe har lanserat en ny sås i sitt sortiment, denna gång en klassisk bearnaise. Precis som deras majonäs och aioli är denna bearnaisesås helt vegansk, och helt ärligt kan jag säga att det är den bästa veganska bearnaissåsen som jag någonsin testat! Passar lika perfekt till pizza som till grillat. Håll utkik i din butik!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/bearnaisesas-fran-vegme.html

Veganska burritos hos 7eleven

VegMe har lanserat veganska burritos hos kedjan 7eleven! Vi hittar dem i två olika smaker: Pulled Burrito och Mexican Burrito. Håll utkik om du har vägarna förbi 7eleven!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegme-lanserar-veganska-burritos-hos-7eleven.html

Ikea utvecklar vegansk mjukglass

På sitt instagramkonto meddelar IKEA att de är i processen att utveckla en vegansk mjukglass! Företaget har under de senaste åren tagit fram en rad vegoprodukter inom sitt sortiment, och det verkar som att trenden fortsätter! Planen är att lansera den veganska mjukglassen under sommaren 2019, vi väntar med spänning!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/ikea-utvecklar-vegansk-mjukglass.html

Vegansk kaviar från IKEA

IKEA har två sorters vegansk kaviar gjord från sjögräs. I Sverige går de under namnet Tångkorn och finns i en röd och en svart variant. Kaviaren är gjord på kelp som sedan formats till kulor. Passar perfekt till skagenröror och andra veganska skaldjursrätter. Håll utkik i ditt varuhus!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegansk-kaviar-fran-ikea.html

Vegansk tacos hos IKEA

Även IKEA hakar på den veganska tacotrenden! I deras restauranger kan man nu köpa Taco Green för 55 kr. Denna rätt består av ett tortillabröd fyllt med färs gjord på bland annat ärtprotein och havregryn, tillsammans med dallad, riven morot, gucamole, salsa och nachochips.

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/veganska-tacos-hos-ikea.html

Vegansk tacosallad på Circle K

Circle K breddar nu sitt vegosortiment! Deras Oumph!-wrap, falafelbaguette och kardemummaknut har nu fått sällskap av en tacosallad. Denna är gjord på sojafärs från märket Vegme, och ackompanjeras av bönor, majs, rödlök, sallad, nachochips, aioli och salsa! Håll utkik om du är ute och far på vägarna i sommar!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegansk-tacosallad-hos-circle-k.html

Vegansk panini från Mr Panini

Nyheter från Mr Panini! De har nu tagit fram en vegansk panini till sitt sortiment. Möt Pulled Vege Panini: denna läckra smörgås innehåller strimlat sojakött, vegetabilisk ost och en chili- paprikacreme, och säljs bland annat i utvalda ICA och Coop-butiker.

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegansk-panini-fran-mr-panini.html

Veganskt på Subyay

Nu kan även veganer äta på Subway utan krångel! De har lanserat en ny sub vid namn Spicy Vegan som innehåller 45 % grönsaker som röd paprika, morot, spenat, majs, vitkål, ärtor, grön chilipeppar och vitlök. Spicy Vegan serveras tillsammans med valfria färska grönsaker, bröd och dressing. Spicy Vegan kommer ersätta den redan existerande Veggiebiff för att erbjuda helt veganska alternativ.

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/ny-vegansk-sub-pa-subway.html

Vegansk milkskake på Max

Goda nyheter till alla er milkshake-älskare där ute! Max har lanserat tre veganska milkskhakes. Även två Lyxshakes ska gå att få i veganska. Än så länge testas konceptet på ett fåtal utvalda restauranger i vårt avlånga land, men planen är att lansera dessa läckerheter även i övriga Maxrestauranger till sommaren. Vi väntar med spänning på att få smaka!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegansk-milkshake-pa-max.html

Linskakor från Risenta

Efter riskakor och majskakor kommer nu inget mindre än... linskakor! Risenta har lanserat tre sorter som du kan hitta ute i butikerna. Dessa smaker är Havssalt, Dill & Gräslök och Tomat & Paprika. Perfekt som ett lätt mellanmål tillsammans med dina faoritpålägg!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/linskakor-fran-risenta.html

Just nu visas nyhet 1 - 10 av totalt 74.  |  Nästa sida »