Nyheter & vegotips

Vegansk Magnum

Vegans rejoice! Ryktet på stan är att Magnum kommer att lansera en vegansk glass på Pressbyrån vecka 35! Vaniljglassen är helt växtbaserad och gjord på ärtprotein, och är doppad i Belgisk choklad och mandel. Om detta är sant återstår att se, håll utkik på din närmaste Pressbyrå!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegansk-glass-fran-magnum.html

Vegomixer från Kung Markatta

Kung Markatta har flera vegomixar som passar bra att ha i skafferiet inför en regning dag. Du hittar bland annat Falafel, Dinkelburgare och Grönsakgburgare. Tillsätt bara vatten! Vad kan vara enklare?

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/kung-markatta-lanserar-fler-vegomixer.html

Veganska linschips från Estrella

Estrella har gjort det igen! En ny smak av deras populära linschips finns nu ute i butik, denna gång i smaken Ranch & Sourcream. Än så länge säljs de exklusivt på Hemmakväll, men så smångingom lär de hitta ut i de vanliga butikshyllorna.

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/ny-vegansk-smak-av-estrellas-linschips.html

Nacho Cheezy: veganska smältost

Astrid & Aporna har lanserat en vegansk smältost som passar till tacos, pizza och andra läckerheter. Denna produkt blev en stor hitt på Vegomässan i Stockhom som gick av stapeln för några veckor sedan, och nu finns Nacho Cheezly ute i butik!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/nacho-cheezly-smaltbar-veganost-fran-astrid-aporna.html

Vegans bearnaisesås från VegMe

VegMe har lanserat en ny sås i sitt sortiment, denna gång en klassisk bearnaise. Precis som deras majonäs och aioli är denna bearnaisesås helt vegansk, och helt ärligt kan jag säga att det är den bästa veganska bearnaissåsen som jag någonsin testat! Passar lika perfekt till pizza som till grillat. Håll utkik i din butik!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/bearnaisesas-fran-vegme.html

Veganska burritos hos 7eleven

VegMe har lanserat veganska burritos hos kedjan 7eleven! Vi hittar dem i två olika smaker: Pulled Burrito och Mexican Burrito. Håll utkik om du har vägarna förbi 7eleven!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegme-lanserar-veganska-burritos-hos-7eleven.html

Ikea utvecklar vegansk mjukglass

På sitt instagramkonto meddelar IKEA att de är i processen att utveckla en vegansk mjukglass! Företaget har under de senaste åren tagit fram en rad vegoprodukter inom sitt sortiment, och det verkar som att trenden fortsätter! Planen är att lansera den veganska mjukglassen under sommaren 2019, vi väntar med spänning!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/ikea-utvecklar-vegansk-mjukglass.html

Vegansk kaviar från IKEA

IKEA har två sorters vegansk kaviar gjord från sjögräs. I Sverige går de under namnet Tångkorn och finns i en röd och en svart variant. Kaviaren är gjord på kelp som sedan formats till kulor. Passar perfekt till skagenröror och andra veganska skaldjursrätter. Håll utkik i ditt varuhus!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegansk-kaviar-fran-ikea.html

Vegansk tacos hos IKEA

Även IKEA hakar på den veganska tacotrenden! I deras restauranger kan man nu köpa Taco Green för 55 kr. Denna rätt består av ett tortillabröd fyllt med färs gjord på bland annat ärtprotein och havregryn, tillsammans med dallad, riven morot, gucamole, salsa och nachochips.

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/veganska-tacos-hos-ikea.html

Vegansk tacosallad på Circle K

Circle K breddar nu sitt vegosortiment! Deras Oumph!-wrap, falafelbaguette och kardemummaknut har nu fått sällskap av en tacosallad. Denna är gjord på sojafärs från märket Vegme, och ackompanjeras av bönor, majs, rödlök, sallad, nachochips, aioli och salsa! Håll utkik om du är ute och far på vägarna i sommar!

Källa: http://www.greenwarrior.se/sv/nyheter-vegotips/vegansk-tacosallad-hos-circle-k.html

Just nu visas nyhet 1 - 10 av totalt 78.  |  Nästa sida »