Nyheter

Beyond Burger hos Phill's Burger

Om du inte levt under en sten (eller är TOTALT ointresserad av veganska köttsubstitut) så har du säkerligen hört talas om den 'blödande' burgaren som tagit USA med storm. Beyond Meat har under de senaste 10 åren tagit fram den 'perfekta veganska burgaren' som ska vara snarlik den klassiska bugaren i både smak och textur. Med investerare som Leonardo DiCaprio fick Beyond Burger stor uppmärksamhet när den lanserades i USA för något år sedan, och nu kommer den till Sverige. Hamburgerkedjan Phill's Burger kommer servera denna på alla sina resturnger med start under hösten, men dock verkar det tyvärr som att den paras ihop med lacto-ovotillbehör som ost och majonäs. En liten fågel har även viskat i mitt öra att Beyond Burger snart kommer finnas tillgänglig på alla Scandics hotell i Sverige från och med 11 september. Vi hoppas att de väljer hen helt vegansk meny där!

Read more

Nya produkter från Urtekram i serien Pure Lavender

Urtekram har lanserat ännu en ny produktserie, denna gång med lavendel som en av huvudingredienserna. Handkräm, deo och kroppspsolja är bara några av de olika produkterna inom serien Pure Lavender, men du kan även finna tvål i fast och flytande form samt body lotion. Håll utkik i din butik!

Read more

Vegansk Magnum

Vegans rejoice! Ryktet på stan är att Magnum kommer att lansera en vegansk glass på Pressbyrån vecka 35! Vaniljglassen är helt växtbaserad och gjord på ärtprotein, och är doppad i Belgisk choklad och mandel. Om detta är sant återstår att se, håll utkik på din närmaste Pressbyrå!

UPPDATERING: Magnum verkar lansera inte mindre än 2 veganska glassar, förutom denna med mandel så kommer även en med klassisk mörk cholkad. Det råder fortfarende en del mystik kring dessa nyheter, men lansering verkar ske i september. Fortsätt hålla utkik!

Read more

Vegomixer från Kung Markatta

Kung Markatta har flera vegomixar som passar bra att ha i skafferiet inför en regning dag. Du hittar bland annat Falafel, Dinkelburgare och Grönsakgburgare. Tillsätt bara vatten! Vad kan vara enklare?

Read more

Veganska linschips från Estrella

Estrella har gjort det igen! En ny smak av deras populära linschips finns nu ute i butik, denna gång i smaken Ranch & Sourcream. Än så länge säljs de exklusivt på Hemmakväll, men så smångingom lär de hitta ut i de vanliga butikshyllorna.

Read more
Vegans bearnaisesås från VegMe

VegMe har lanserat en ny sås i sitt sortiment, denna gång en klassisk bearnaise. Precis som deras majonäs och aioli är denna bearnaisesås helt vegansk, och helt ärligt kan jag säga att det är den bästa veganska bearnaissåsen som jag någonsin testat! Passar lika perfekt till pizza som till grillat. Håll utkik i din butik!

Read more
Ikea utvecklar vegansk mjukglass

På sitt instagramkonto meddelar IKEA att de är i processen att utveckla en vegansk mjukglass! Företaget har under de senaste åren tagit fram en rad vegoprodukter inom sitt sortiment, och det verkar som att trenden fortsätter! Planen är att lansera den veganska mjukglassen under sommaren 2019, vi väntar med spänning!

Read more

Vegansk kaviar från IKEA

IKEA har två sorters vegansk kaviar gjord från sjögräs. I Sverige går de under namnet Tångkorn och finns i en röd och en svart variant. Kaviaren är gjord på kelp som sedan formats till kulor. Passar perfekt till skagenröror och andra veganska skaldjursrätter. Håll utkik i ditt varuhus!

Read more

Vegansk tacos hos IKEA

Även IKEA hakar på den veganska tacotrenden! I deras restauranger kan man nu köpa Taco Green för 55 kr. Denna rätt består av ett tortillabröd fyllt med färs gjord på bland annat ärtprotein och havregryn, tillsammans med dallad, riven morot, gucamole, salsa och nachochips.

Read more

Circle K breddar nu sitt vegosortiment! Deras Oumph!-wrap, falafelbaguette och kardemummaknut har nu fått sällskap av en tacosallad. Denna är gjord på sojafärs från märket Vegme, och ackompanjeras av bönor, majs, rödlök, sallad, nachochips, aioli och salsa! Håll utkik om du är ute och far på vägarna i sommar!

Read more

Vegansk panini från Mr Panini

Nyheter från Mr Panini! De har nu tagit fram en vegansk panini till sitt sortiment. Möt Pulled Vege Panini: denna läckra smörgås innehåller strimlat sojakött, vegetabilisk ost och en chili- paprikacreme, och säljs bland annat i utvalda ICA och Coop-butiker.

Read more

Veganskt på Subyay

Nu kan även veganer äta på Subway utan krångel! De har lanserat en ny sub vid namn Spicy Vegan som innehåller 45 % grönsaker som röd paprika, morot, spenat, majs, vitkål, ärtor, grön chilipeppar och vitlök. Spicy Vegan serveras tillsammans med valfria färska grönsaker, bröd och dressing. Spicy Vegan kommer ersätta den redan existerande Veggiebiff för att erbjuda helt veganska alternativ.

Read more

Vegansk milkskake på Max

Goda nyheter till alla er milkshake-älskare där ute! Max har lanserat tre veganska milkskhakes. Även två Lyxshakes ska gå att få i veganska. Än så länge testas konceptet på ett fåtal utvalda restauranger i vårt avlånga land, men planen är att lansera dessa läckerheter även i övriga Maxrestauranger till sommaren. Vi väntar med spänning på att få smaka!

Read more

Linskakor från Risenta

Efter riskakor och majskakor kommer nu inget mindre än... linskakor! Risenta har lanserat tre sorter som du kan hitta ute i butikerna. Dessa smaker är Havssalt, Dill & Gräslök och Tomat & Paprika. Perfekt som ett lätt mellanmål tillsammans med dina faoritpålägg!

Read more

Nya smaker av På Mackan

På Mackan har länge varit en favorit i vårt hushåll. Nu finns denna veganska cream cheese från Oatly i två nya smaker! Dessa är Basilika/Tomat och Vitlök/Gurka. Håll utkik i din butik!

Read more

Vegansk sås från Rydbergs

Lagom till grillsäsongen lanserar Rydbergs två nya veganska såser i smakerna Rostad Lök Mayo och Siracha Mayo. Du hittar dem i de flesta matbutiker där Rydbergs säljs!

Read more

Nya veganska glassmaker från Oatly

Ni kanske har märkt att Oatly bytt förpackning på sina glassbyttor? Den gamla plastburken är ett minne blott och istället använder de nu dessa fluótta pappersbägare, likt konkurrenter som Ben and Jerrys och Haagen Daaz. Nytt är även 2 spännande smaker, nämligen Really Posh Salty Caramel Hazelnut och Very Fancy Double Chocolate Fudge. Själv har jag inte lyckats hitta dem i en butik nära mig, men chokladmonstret inom mig ser väldigt mycket fram emot att sätta tänderna i chokladvarianten!

Read more

Vegonuggets och vegostrimlor från Kung Markatta

Kung Markatta har nu två nya vegoprodukter i sitt sortiment: Vegonuggets och Vegostrimlor! Båda dessa produkter är gjorda på tofu och vete och passar fint att ha i rätter som grytor, wok, wraps, sallader eller vad du nu kan komma på. Vegonuggets är milda i smaken medan strimlorna är mer kryddiga. Håll utkik i din butik!

Read more
ARTIKEL 41-60 AV 120. «Föregående 2 3 4 5 6  Nästa »  | Visa alla